Stadskaart

Door de constante toename van de hoeveelheid data binnen organisaties is het steeds lastiger om overzicht te behouden en inzichten te krijgen.

Het creëren van een duidelijk visueel inzicht van strategisch bezit is essentieel voor woningcorporaties. Een overzicht waarin het strategisch bezit van woningcorporaties visueel is weergegeven.

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Strategische bezitskaarten

Stadskaart, met de mogelijkheid om oneindig veel thema’s inzichtelijk te maken, is de ideale oplossing om communicatie en beslissingsprocessen te bevorderen binnen en tussen afdelingen van woningcorporaties.

Populaire thema’s van dit moment zoals het onderscheid tussen DAEB en niet-DAEB en EPA-labels kunnen visueel weergegeven worden. Tevens is het ook mogelijk om visueel inzichtelijk te maken welke woningcomplexen op de planning staan voor onderhoud, in welk jaar dit onderhoud gedaan moet worden en waar dit complex zich bevindt.

Strategisch inzicht

klsjdajsdhaksjdhasj

Kom gezamenlijk sneller tot een strategische beslissing door visuele ondersteuning.

Oneindig aantal thema’s

klsjdajsdhaksjdhasj

Ieder urgent thema is toe te voegen aan de stadskaart. Zo bepaalt u uw eigen ingerichte stadskaart.

Zeer toegankelijk

klsjdajsdhaksjdhasj

De stadskaart is compatibel met iedere pdf-viewer en heeft de mogelijkheid om thema’s weer te geven of te verbergen.

klsjdajsdhaksjdhasj

Beheer stadskaart

Door onze pragmatische manier van aanpak is de stadskaart gericht op toekomstig gebruik. Data is immers alleen waardevol wanneer deze in de toekomst ook bruikbaar is. Met behulp van slimme software en registratie is het mogelijk om snel en gemakkelijk wijzigingen door te voeren in het altijd veranderlijke woningbestand. U heeft de keuze om het beheer zelf uit te voeren, door ons, of iedere andere wenselijke partij omdat wij werken met open data.

Bekijk in 1 min. hoe gemakkelijk een verkochte woning verwijderd wordt uit een stadskaart. Mocht de woning worden teruggekocht, het model blijft altijd aanwezig in de database.

Wilt u meer weten?

Of bel naar 0161-230618