Laten we het even niet hebben over onze oplossingen; want Coencad is meer dan een setje woningtekenaars met intelligente software. Al vanaf het begin in 2001 zoeken we naar innovatie in ons werk. Ooit begonnen als eenmanszaak gericht op automatisering, maar door continue ontwikkeling van nieuwe toepassingen uitgegroeid tot digitale dienstverlener in de vastgoedsector.

Tijdens dit proces stond tevredenheid van de werknemer net zo hoog in het vaandel als tevredenheid van de klant. Dat is altijd zo gebleven. Bij Coencad geloven we dat een gelukkige collega een gemotiveerde collega is. Dus steken we veel tijd in het welzijn van ons team. Deze aanpak werpt zijn vruchten af. Dankzij de positieve werksfeer staat iedereen met elkaar in contact, waardoor we snel kunnen schakelen en alle idee├źn openhartig bespreken.

Ook extern dragen we deze overtuiging uit. Waar mogelijk gaan we openlijk het gesprek aan om zo tot de beste oplossing te komen. Een uitvoerige dialoog ligt vaak ten grondslag aan nieuwe inzichten. Op deze manier stuwen we vooruitgang bij onze klanten, onze partners en onszelf.

Ons team

Coert van den Broek
Directeur

Thijs van den Broek
Adviseur digitaal vastgoedbeheer

Emiel Elias
Adviseur kwaliteit

Gijs Hendrickx
Software ontwikkelaar

Tomas Woppenkamp
Ervaren woningtekenaar

Ron de Goede
Ervaren woningtekenaar

Tanya Albertoe
Ervaren woningtekenaar & Architect

Jop van den Broek
Adviseur innovatie

Nick Donga
Woningtekenaar

Jules van der Heijden
Woningtekenaar

Laura Menke
Ervaren woningtekenaar

Tim Nagtzaam
Woningtekenaar

Jennifer Dekeling
Woningtekenaar

Jelle van den Berg
Woningtekenaar

Amy van Loon
Woningtekenaar

Beau van Deursen
Woningtekenaar

Yoram Godefroy
Woningtekenaar

Timo den Ridder
Woningtekenaar

Open sollicitatie
Woningtekenaar